Het spreekt voor zich dat een magnetron voor de horeca in de praktijk dient te voldoen aan heel wat andere eisen in vergelijking met een standaard magnetron. Het is zeer belangrijk om met deze aangepaste eisen rekening te houden. Doe je dat niet? Dan zal je meer dan waarschijnlijk uiteindelijk kiezen voor een magnetron die niet helemaal aan de eisen van de horeca tegemoet zal weten te komen. Hou er hoe dan ook rekening mee dat een horeca magnetron heel wat intensiever zal worden gebruikt dan het toestel bij je thuis. Met andere woorden, de kwaliteit van dit toestel is zo mogelijk nog belangrijker dan wanneer je een exemplaar voor bij je thuis gaat bestellen. Alles over het kopen van een magnetron die kan worden gebruikt in de horeca ontdek je in ieder geval op deze pagina.
Waar kan een magnetron allemaal voor worden gebruikt?
De verschillende functies waarvoor een magnetron voor de horeca allemaal kan worden ingezet verschillen in principe niet zozeer in vergelijking met de functies die het toestel thuis gaat bekleden. Dit gezegd hebbende is het zo dat veel mensen niet verder kijken dan hun neus lang is. In het merendeel van de gevallen is het dan ook zo dat een magnetron enkel en alleen wordt gebruikt om bepaalde voedingswaren mee op te warmen. Dat is uiteraard niet correct.
Nog een andere functie die kan worden toegeschreven aan het gebruik van een magnetron is namelijk het ontdooien van voedingswaren die afkomstig zijn uit de diepvries. Dit kan een bijzonder handige functie zijn binnen heel wat verschillende horecazaken. Denk op dit vlak dan ook niet alleen maar aan restaurants, maar bijvoorbeeld ook aan fastfoodketens of andere horecazaken. In al deze verschillende situaties zal je kunnen vaststellen dat de aanwezigheid van een professionele magnetron eigenlijk steevast een absolute vereiste is.
Waar rekening mee houden bij een professionele magnetron kopen?
In de basis zal je kunnen vaststellen dat een magnetron voor de horeca eigenlijk niet zo’n grote verschillen vertoont in vergelijking met toestellen die worden aangekocht voor in de horeca. Indien jij van plan bent om een dergelijk toestel aan te gaan kopen is het daarbij voornamelijk van belang om rekening te houden met de volgende aandachtspunten:
- Over welk vermogen beschikt de magnetron?
- Wat is de capaciteit van de professionele magnetron?
- Over welke mogelijkheden beschikt de magnetron precies?
In lijn met het derde punt hierboven ligt het feit of je kiest voor een standaard horeca magnetron of voor een zogenaamde combimagnetron. Deze laatste optie kan zeer interessant zijn voor professionals die te kampen hebben met plaatsgebrek in hun keuken. Wil jij dus met andere woorden met één enkel toestel verschillende functionaliteiten toevoegen aan de keuken van je horecazaak? Dan is de keuze voor een combimagnetron wellicht snel gemaakt.
Hoeveel kost een magnetron voor in jouw horecazaak?
De kostprijs van een magnetron voor de horeca valt ongelofelijk goed mee. Van alle toestellen die je zal moeten kopen voor in de keuken van je horecazaak is dit dan ook één van de meest voordelige. Dit zorgt ervoor dat je altijd moet kiezen voor een echt kwalitatief exemplaar waar je met zekerheid vele jaren mee verder kan. Vergelijk zeker en vast even alle mogelijkheden die te vinden zijn op www.horecarama.nl en kies op deze manier met zekerheid voor de meest optimale magnetron voor in jouw horecazaak.
Geef een reactie